Sve usluge Porsche leasinga na jednom mjestu

Tražite pregled svih usluga Porsche leasinga?

Ovdje ćete pronaći sve podatke za kontakt i potrebne obrasce kao i pregled često postavljanih pitanja. Također možete upotrijebiti našu tražilicu trgovaca kako biste pronašli svog najbližeg ovlaštenog trgovca odnosno ovlaštenog servisa ili koristiti putanje za online uvid u vaš leasing ugovor.

Obrasci

Potrebni su vam određeni obrasci u vezi sklapanja ili u vezi vašeg postojećeg leasing ugovora? Nema problema! U našoj rubrici Obrasci pronaći ćete sve važne obrasce na jednom mjestu. Svi naši obrasci dostupna su u PDF formatu.

Često postavljena pitanja

Trudimo se da budete u tijeku sa svim našim uslugama na našim stranicama i da odgovorimo na što više pitanja. Ipak, događa se da pitanja ostaju bez odgovora. Iz tog razloga nudimo vam popis često postavljanih pitanja. Tamo ćete sigurno pronaći odgovore na sve što vas zanima. Ako to nije slučaj, možete nas naravno kontaktirati u bilo kojem trenutku.

Potrebna dokumentacija

Zanima vas koja je dokumentacija potrebna za sklapanje Ugovora o leasingu?

U nastavku se nalazi popis potrebite dokumentacije.

Naši trgovci-partneri

Izaberite svoju željenu marku automobila i potražite svog najbližeg trgovca.

SEPA izravno terećenje

Uživajte i vi u plaćanju mjesečnih rata i to bez m-/online- bankarstva ili odlaska u banku.

Uz SEPA izravno terećenje omogućite si bezbrižno podmirivanje mjesečnih leasing rata bez korištenja online bankarstva ili odlaska u banku.

Online uvid u Ugovor o leasingu

Sve u vezi vašeg leasing Ugovora online i na jednom mjestu.

Od mjesečnih računa do konto kartice.