Naši trgovci-partneri

Porsche leasing d.o.o. je specijaliziran za financiranje vozila, posebno za marke Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT, CUPRA, VW gospodarska vozila i Porsche.

Osim novih vozila, financiramo i rabljena vozila prodajne mreže Das WeltAuto/Mobifinance.

Potražite svog najbližeg trgovca iz naše mreže i odaberite svoj automobil iz snova.

Potražite svog najbližeg ovlaštenog trgovca/servis

Volkswagen

Marka Volkswagen jedan je od najuspješnijih proizvođača automobila na svijetu. Volkswagen proizvodi vozila za svoje kupce za više od 150 tržišta na proizvodnim mjestima u 14 zemalja. U 2018. marka Volkswagen osobnih automobila isporučila je 6,24 milijuna vozila.

Volkswagen link

Audi

Audi je simbol sportskih vozila, visoke kvalitete izrade i progresivnog dizajna. Audi je jedan od najuspješnijih proizvođača automobila u premijum segmentu. Diljem Hrvatske 6 ovlaštena Audi partnera brinu o prodaji i financiranju vozila te kompetentnom savjetovanju kupaca.

Doživite "napredak kroz tehniku" uz atraktivne ponude Porsche leasinga.

Audi link

SEAT

Mi smo iz Barcelone - naš dom je živahna, mlada metropola koja nas svojom raznolikošću i dinamikom inspirira da pronađemo nove puteve. Vjerujemo u napredak. Upravo zbog toga ovdje razvijamo jednostavna rješenja za mobilnost. Uz Porsche leasing ovu mobilnost lako možete doživjeti na cestama Hrvatske.

SEAT link

ŠKODA

Simply Clever. ŠKODA je jedan od najtradicionalnijih proizvođača automobila na svijetu. Češka marka pripada Volkswagen grupi od 1991. godine. ŠKODA automobili su "Simply Clever" i predstavljaju visoku funkcionalnost i prikladnost za svakodnevnu upotrebu, natprosječan prostor i izvrsnu vrijednost za novac.

Škoda link

PORSCHE

Intelligent Performance.

Dr. ing. h.c. F. Porsche AG najuspješniji je svjetski proizvođač sportskih automobila i dio je Volkswagen grupe od 2012. godine. Danas tvrtka proizvodi u svojim pogonima u Stuttgartu i Leipzigu, kao i u Osnabrücku.

Otkrijte ekskluzivne ponude financiranja Porsche leasinga za ekskluzivnu marku.

Porsche link

Volkswagen gospodarska vozila

Pravi pogon za svaki posao.

Kao nezavisna marka unutar Volkswagen Grupe, Volkswagen gospodarska vozila odgovorna je diljem svijeta za razvoj, konstrukciju i prodaju lakih gospodarskih vozila. Asortiman modela uključuje gradske dostavne kombije, kombije, kampere i pick-upove.

Pronađite pravu ponudu financiranja za svoje VW gospodarsko vozilo putem Porsche leasinga.

Volkswagen gospodarska vozila link

CUPRA

Strast nikada ne izlazi iz mode.

Novi brand CUPRA sa svojim inovativnim dizajnom ostavlja bez daha.

CUPRA link

DasWeltAuto

Dobri rabljeni automobili. Garantirano.

Pretražite DasWeltAuto platformu rabljenih automobila.

Porsche leasing nudi vam najbolju ponudu financiranja za vaš mladi rabljeni ili rabljeni automobil.

DasWeltAuto Link