Bezbrižno plaćanje mjesečnih rata

Uživajte i vi u plaćanju mjesečnih rata i to bez m-/online- bankarstva ili odlaska u banku.

Uz SEPA izravno terećenje omogućite si bezbrižno podmirivanje mjesečnih leasing rata bez korištenja online bankarstva ili odlaska u banku.

Izravno terećenje za fizičke osobe

Automatsko plaćanje mjesečnih leasing rata uz SEPA izravno terećenje

Što je SEPA izravno terećenje?

SEPA izravno terećenje slično je po funkciji trajnom nalogu .Ne morate više brinuti o plaćanju mjesečnih leasing rata niti ih morate sami provesti, jer se točan iznos mjesečnih leasing rata automatski po dospijeću skida s Vašeg računa. Jedina briga je da na dan izvršenja izravnog terećenja raspolažete s dovoljno sredstava na računu, jer u suprotnome morate sami plaćati račun bez usluge izravnog terećenja.

Koje su prednosti usluge SEPA izravnog terećenja?

Jednostavan način plaćanja računa, bez rizika od posljedica zakašnjelog plaćanja i jednostavno praćenje terećenja na izvodima transakcijskih računa.

Kako ugovoriti SEPA izravno terećenje?

Vrlo jednostavno, samo nam se javite putem e-maila na info@porsche.hr ili nas nazovite na 01/3473 600 kako bi pripremili Suglasnost za plaćanje mjesečnih rata leasinga putem SEPA izravnog terećenja i sve ostalo ćemo mi riješiti sa bankom. Kao i do sada, zaprimat ćete mjesečne rate na dogovoreni način, ali bez vođenja brige o plaćanju.

Što ako više ne želite SEPA izravno terećenje?

Uslugu možete u bilo kojem trenutku otkazati pismenim putem.

Koji računi nisu obuhvaćeni uslugom?

Svi računi koji se ne odnose na mjesečne rate nisu uključeni u uslugu. Evo nekoliko primjera: poziv za prvo plaćanje prilikom sklapanja Ugovor o leasingu, otkupna rata i sl. Plaćanje računa koji se ne odnose na mjesečne rate vršit ćete i ubuduće sami.

Što napraviti ako imate više ugovora o leasingu?

Plaćanje SEPA izravnim terećenjem ugovara se za pojedinačni ugovor o leasingu.

Ukoliko imate više ugovora o leasingu i primate skupni mjesečni račun, a želite ugovoriti plaćanje putem SEPA izravnog terećenja, možete nam poslati pismenu obavijest o tome, pa ćemo promijeniti način fakturiranja, odnosno slati ćemo mjesečne račune za svaki pojedini ugovor i uz svaki ugovor vezati posebnu Suglasnost.

Istekom leasing ugovora Suglasnost prestaje važiti, a prijevremeni otkaz Suglasnosti zatražite kod nas pisanim putem.