Servis&Održavanje

Ne plaćajte odjednom velike izdatke za servise i održavanje vozila.

Bez obzira radite li puno ili malo kilometara, jeste li fizička osoba ili pravna:

Usluga servisa i održavanja Porsche leasinga omogućuje korisnicima leasinga smanjenje financijskog opterećenja vezanog uz održavanje vozila.

Možete birati između obračunskog/fiksnog ODRŽAVANJA i SERVISNOG ODRŽAVANJA.


Naši atraktivni proizvodi SERVIS, topSERVIS i ODRŽAVANJE optimalno su prilagođeni vašim potrebama. Ostanite potpuno bezbrižni, bez obzira kakav ste tip vozača ili koliko je vaš vozni park velik: imamo upravo za vaše potrebe prilagođen proizvod održavanja vozila i rado ćemo vas savjetovati.

Opis

Uz ugovor o operativnom leasingu, zaključenog s Porsche leasing d.o.o., postoji mogućnost ugovaranja financiranja dodatnih troškova redovito vezanih uz vozila, uključujući iste unutar mjesečne naknade:

  • redovno održavanje vozila,
  • registracija i tehnički pregleda vozila,
  • porez na cestovna motorna vozila,
  • premija police obveznog i kasko osiguranja,
  • HRT pristojba,
  • zimske i ljetne gume,
  • hotel za gume (zimske/ljetne).


Prednosti

Prepuštanjem brige o vozilima financiranih putem Porsche leasinga osiguravate optimalno održavanje vaših vozila u ekonomskom i tehničkom smislu, istovremeno svodeći na minimum troškove upravljanja voznim parkom unutar vaše tvrtke i putem bezgotovinskog plaćanja:

Vaš djelatnik predočava karticu korisnika održavanja, dok odobrenje za radnje održavanja vozila izdaje Porsche leasing.

Porsche leasing je ujedno i nositelj radnog naloga i primatelj računa za radnje održavanja vozila. U skladu s odgovornošću za svaki račun, naši stručni djelatnici detaljno ispituju koji su zahvati na vašem vozilu tehnički neophodni i ekonomski opravdani.

Za svaki pojedini zahvat na vozilu ovlašteni servis mora dobiti odobrenje za izvršenje zahvata.

Dodatak ugovoru o leasingu koji se odnosi na održavanje mogu sklopiti pravne i fizičke osobe uz ugovor o operativnom leasingu.