Porsche leasing. Poduzeće sa tradicijom.

Zahvaljujući svjetskom ugledu, tradiciji i iskustvu austrijskog Porsche Holdinga, Porsche leasing u Hrvatsku uvodi nove proizvode i modele financiranja automobila, koji u potpunosti odgovaraju visokim europskim standardima. Kvalitetna ponuda i široka mogućnost izbora modela financiranja, upotpunjena vrhunskim tehnološkim rješenjima i pouzdanošću automobila VW koncerna, dokaz su da je Porsche leasing Vaš najbolji financijski partner na putu do vrhunskog automobila. Priča o Porsche leasingu počinje još 1966. godine, kada je Porsche osnovao prvo leasing poduzeće sa sjedištem u Salzburgu, u Austriji. Kontinuiran rast u leasing poslovanju, dovodi do toga da godine 1985. isto poduzeće prerasta u visokosprecijaliziranu financijsku instituciju s fokusom na prodaju automobila - Porsche Bank AG. Početkom 90-tih Porsche prepoznaje prilike koje su se počele stvarati uslijed političkih promjena u zemljama srednje i jugoistočne Europe, pa se tvrtka širi i na zemlje kao što su Mađarska, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Ukrajina i Hrvatska. Pridružuje se i nove zemlje, poput Kolumbije i Čilea.

Sve u vezi auta na jednom mjestu.

Cilj je ponuditi sve usluge koje su povezane sa autom na jednom mjestu, kako bi vožnja bila ugodna i ekonomski isplativa.

Naša grupacija vam nudi sve što trebate za svoj VW, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Porsche ili provjereno rabljeno vozilo od Das WeltAuto: kupnja, zamjena staro za novo, financiranje, održavanje, vođenje voznog parka - sve individualno krojeno po potrebama naših kupaca.

Porsche leasing d.o.o.

Članovi Uprave:

Danijel Pasarić
Juraj Vrban