Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche leasing d.o.o.. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj Smjernici za zaštitu podataka i kolačiće.
Prihvatite i nastavite

Porsche leasing

Poduzeće sa tradicijom.

Zahvaljujući svjetskom ugledu, tradiciji i iskustvu austrijskog Porsche Holdinga, Porsche leasing u Hrvatsku uvodi nove proizvode i modele financiranja automobila, koji u potpunosti odgovaraju visokim europskim standardima. Kvalitetna ponuda i široka mogućnost izbora modela financiranja, upotpunjena vrhunskim tehnološkim rješenjima i pouzdanošću automobila VW koncerna, dokaz su da je Porsche leasing Vaš najbolji financijski partner na putu do vrhunskog automobila. Priča o Porsche leasingu počinje još 1966. godine, kada je Porsche osnovao prvo leasing poduzeće sa sjedištem u Salzburgu, u Austriji. Kontinuiran rast u leasing poslovanju, dovodi do toga da godine 1985. isto poduzeće prerasta u visokosprecijaliziranu financijsku instituciju s fokusom na prodaju automobila - Porsche Bank AG. Početkom 90-tih Porsche prepoznaje prilike koje su se počele stvarati uslijed političkih promjena u zemljama srednje i jugoistočne Europe, pa se tvrtka širi i na zemlje kao što su Mađarska, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Ukrajina i Hrvatska. Pridružuje se i nove zemlje, poput Kolumbije.  

Sve u vezi auta na jednom mjestu.

Cilj je ponuditi sve usluge koje su povezane sa autom na jednom mjestu, kako bi vožnja bila ugodna i ekonomski isplativa.

Naša grupacija vam nudi sve što trebate za svoj VW, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche ili provjereno rabljeno vozilo od Das WeltAuto: kupnja, zamjena staro za novo, financiranje, održavanje, vođenje voznog parka - sve individualno krojeno po potrebama naših kupaca.

Porsche leasing d.o.o. 

Članovi Uprave:

Danijel Pasarić
Juraj Vrban